Cum te prezinți
când nu te mai cunoști?

Salut, eu sunt

Xenia Marc

Sunt într-o continuă dezvoltare și căutare a mea, iar această călătorie cred că este sănătos să nu înceteze niciodată. Este o diferență între a alege să te dezvolți continuu și a nu fi mulțumit cu tine. Evoluția personală este unul dintre cele mai importante motive pentru care îmi voi găsi mereu resurse, atât mie, cât și oamenilor din jurul meu, pentru a continua această călătorie numită viață.

Am apreciat enorm că ai reușit să fii flexibilă, indiferent de mediul în care ne-am aflat în momentul în care mă activam emoțional (în localuri, pe o bancă în parc sau acasă când tu fumai, iar eu făceam un ceai) și că m-ai ajutat să fac o schimbare la mine. O schimbare care nu știu când s-a petrecut, dar nu mai pot recunoaște persoana care eram în trecut. 

Pare o total altă viață. Ai avut dreptate, e ca și în The Matrix, odată ce ai deschis ochii și ai văzut cine ești cu adevărat și ai acceptat acest lucru, totul este posibil și viața devine mult mai placută. 

Ș. M

Cine o cunoaște pe Xenia ar spune același lucru ca și mine, și anume că schimbă viețile oamenilor. Îi ajută să se cunoască pe ei inșiși.

Din experiența mea cu ea, în ultimii doi ani,  am învățat cum să învăț, să ascult și să accept că nu toți suntem și gândim la fel. Ea e prima persoana pe care o sun când am o nelămurire, și nu pentru că aștept de la ea să îmi dea dreptate, ci pentru că știu că ar fi sinceră și m-ar ajuta să văd cu ce am contribuit eu la crearea situației în care mă aflu

C. M. R

Xenia is simple, yet so complex. Este persoana care te întreabă cum eşti şi nu ce faci, care nu se mulţumeşte să afle că eşti „bine”.

Nu pot să spun că ar fi vreun moment în care am avut nevoie de ea şi nu a fost acolo, dar aş putea să vă povestesc multe momente în care a fost acolo când nici nu ştiam că am nevoie de cineva. În toate situațiile în care am avut nevoie de încă o părere legată de relaţii, familie, locul de muncă, toate situațiile cu care se întâlnește o persoană cu vârsta  între 20 şi 30 ani, am simțit că pot să apelez la ea.

C. F. P